1600x

nyheder

God grund til, at du helt sikkert har brug for en 4-delt kværn

Fire stykke kværn – hvorfor har du brug for lt

Hvis du ryger tørre urter, har du bestemt brug for en god kværn.Der spiste nogle billige kværne derude, du kan få for kun et par dollars, men vi fraråder det.Hvis du skal bruge dine hårdt tjente penge på urter, kan du sandsynligvis investere en lille smule i at få en topkværn for at få den bedste slibeoplevelse.

 

nyheder 33

 

En god kværn vil spare tid ved slibning af ukrudt, kværne ukrudtet meget finere og bedre, og vil være meget nemmere at arbejde med.

Vi anbefaler ikke kun at investere i en top-of-the-line slibemaskine, vi anbefaler også at købe en firedelt kværn.Her er hvorfor

Fire stykke kværn – hvad er det?

Den mest almindelige kværn er faktisk ikke en 4-delt kværn, men en todelt kværn.Det skyldes sandsynligvis, at todelte kværne er meget billige og er nemme at finde.Selv din lokale tankstation sælger sandsynligvis disse kværne.En kværn i to dele er lige, hvad den lyder som - en kværn, der er baseret i to enheder.Der er den øverste del og en nederste del og urten går i midten.Et par hurtige drejninger og urten er klar til at blive dumpet ud, rullet sammen og røget.

Men brug af en todelt kværn kan forårsage nogle problemer:

Ukrudtet kan sætte sig fast mellem tænderne på den todelte kværn
Ukrudtet er ikke så fint som en firedelt kværn, hvilket gør det sværere at rulle sammen og ryge
Der er ikke noget separat rum til at ryge kiefen

Heldigvis kan en slibemaskine i fire dele løse det!En slibemaskine i fire dele ligner en kværn i to dele, men har to ekstra stykker, deraf navnet firedelt kværn.

 

nyheder 31

 

Sådan ser en firedelt kværn ud fra VA-kværne:

Top magnetisk lag.På denne del kan vi printe på ved hjælp af state of the art UV printere
Skarpe tænder til at slibe urten
Pollenskærm for at fange de urtepartikler, der falder under den
Basiskammer til at fange pollen, også kendt som kief

3. og 4. lag er det vigtigste lag i en firedelt kværn og gør en kæmpe forskel i rygeoplevelsen.

Hvis et stykke urt falder gennem 2. lag og ned på 3. lag, er det sikkert at antage, at stykket er fint nok og er klar til at ryge.Dette er ikke muligt i en todelt kværn.Når man tømmer en todelt kværn, falder alt indholdet, også de dele, der ikke er helt slebet.Men i en firedelt kværn er kun de to nederste lag låst op.

Det nederste lag af den firedelte kværn er også meget vigtigt.Endnu mindre stykker urt kommer til bunden af ​​den firedelte kværn.Hvis man kan lide at ryge kiefen, er dette en meget cool ekstra bonus, der vil gøre en stor forskel i ens rygesessioner.

Endelig kan en fire stykker kværn opbevare mere ukrudt i sine kamre.Skal du til en vens hus eller ud til et arrangement?Din firedelte kværn kan bære flere urter end en todelt kværn.En anden mulighed er også at investere i en cannapuck.
Fire stykke kværn – hvad du behøver at vide

Selvom alle har deres egne præferencer, er det bestemt en no brainer for den seriøse røg at investere i en firedelt kværn.Det kan være med til at sikre, at det ukrudt, du ryger, er fint malet, holder din kief, opbevarer flere urter, når du er på farten, og giver en samlet set bedre rygeoplevelse.

 

nyheder 32


Indlægstid: 13-okt-2022